Close
Stay connected:
Klassisk
Ansiktsbehandling
kr115080 min
För dig som önskar både en djuprengörande ansiktsbehandling samt avkoppling.

Ansiktsrengöring, hudanalys, AHA pensling, peeling, ånga, portömning, brynplockning, akupressur, ansikts och axel- nackmassage, vårdande ansiktsmask. Avslutande produkter som serum, dagcreme och ögoncreme anpassas efter hudtyp.

*Denna behandling passar även kund som behöver en lite längre portömning
Lägg till frans och brynfärgning i samband med ansiktsbehandling för endast 300kr.

Deluxe
Ansiktsbehandling
kr1525100 min

Som ovan fast behandlingen här inleds med en rogivande ryggmassage. (ca 15-20 min). Mer intensiv behandling med våra speciala ansiktsmask (Bl.a. Exuviance Guldmask) och ögonmask. Medan det verkar får du en ljuvlig huvudmassage. För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte. En perfekt gåva till någon du vill visa din uppskattning.
Lägg till frans och brynfärgning i samband med ansiktsbehandling för endast 300kr.

Manligt
fräsch
kr85060 min

Ansiktsbehandling speciellt anpassad till mannens hud. Den dagliga rakningen kan göra huden sårig och irriterad. För att skydda huden behövs då och då en närande rengöring. Hudanalys ingår. Vi rekommenderar att komma nyrakad för effektivare ansiktsbehandling.

Exuviance
AHA/PHA pensling
kr59530 min

För dig som vill uppnå en djuprensning, cellstimulering och härlig avslappning. Mycket effektiv för torr, känslig, oren eller åldrad hud. I behandlingen ingår: rengöring, toning, 20% eller 30% fruktsyra, serum som masseras in, mask och avslutande dagcreme.

Rekommenderas i kur för optimalt resultat.Kurpris 6 ggr: 2900 kr

I samband med en ansiktsbehandling 230 kr

Med välskötta, formade, färgade ögonfransa och bryn förhöjer du hela ditt ansiktes skönhet.

Färgen sitter länge, något som våra kunder uppskattar mycket.

Kontakta oss gärna för mer information.

485 kr
Frans och brynfärgning

(inkl. plockning)

395 kr
Frans och brynfärgning

Utan plockning

850 kr
Lash Lift

inkl färgning av fransar

300 kr
Fransfärgning

inkl. brynplockning/vaxning

250 kr
Fransfärgning

Boka online!

295 kr
Brynfärgning

inkl. plockning/vaxning

200 kr
Formning av bryn

plockning/vaxning

30 min
Klassisk Massage
kr495

En avslappnande och uppmjukande massage av rygg, nacke och axlar. Ytliga massagegrepp kombineras med djupgående tekniker.

40 min
Klassisk massage
kr595

Halvkroppsmassage (rygg, axlar, nacke, baksida ben)

50 min
Klassisk massage
kr700

En helkroppsmassage innebär massage av rygg, nacke, axlar samt ben och armar. Du kan dock få möjlighet att själv bestämma hur du vill att massagen ska fördelas, och vilka områden som du vill lägga fokus på.

90 min
Hot Stone massage
kr1350

Massage med varma lava stenar och aromatiska oljor! En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Ökar blod och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, utrensande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk och ger ny energi.
Avslutar med Den optimala anti-stress huvudmassage där axlar, nacke,skalp och ansiktet får rogivande lugna grepp och tryck på specifika akupressur punkter.

30 min
Ansiktsharmoni
kr445

Avtvätt, massage/akupressur av ansikte, dekolletage, nacke och skalp. Verkar underbart avslappnande. Största anti-stress effekten av alla våra behandlingar.

från 300 kr / 15 min
DIATERM | EPILERING

Diatermi är en klassisk och effektiv metod som vanligen används på mindre områden där hårväxten inte är så tät som till exempel ansikte, haka, hals, överläpp, ögonbryn och runt bröstvårtor.

från 550 kr
Powerlite 600, IPL

Powerlite IPL är en metod som man använder för att göra en permanent hårreducering av mörka hår, alltså hår med pigment i. Ju ljusare hud och mörkare, grövre hår, desto bättre resultat!

från 195 kr
Vaxning

Huden blir mjuk och hårfri i ca 4-6 veckor. För bästa resultat torrborsta gärna huden några dagar innan och försök undvik att smörja in huden samma dag. Håret bör vara utväxt ordentligt (2-3 veckor) så att vaxet fastnar och lämnar en hårfri hud.

från 350 kr
Depilar system – permanent hårborttagning Överläpp

Depilar system är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning som bygger på det kroppsegna enzymet TRYPSIN. Metoden har utvecklats av ett skandinaviskt team av läkare och biokemister som under flera år arbetat med att utveckla denna unika enzymbaserade formula.

pedikur
545kr
Quick-Fix fotvård

40 min

från 425 kr
Trötta fötter

30 min

från 825 kr
Spa Pedikyr

80 min

från 695 kr
Fotvård (Pedikyr)

60 min

795 :-
Fotvård inkl lackning

75 minuter

Female's hands with classic pastel manicure on pink background. Banner for beauty salon.
495 kr
Minimanikyr-Shellac

45 min

från 550 kr
Manikyr

55 min

545kr
Quick-Fix fotvård

40 min

från 695 kr
Fotvård (Pedikyr)

60 min

1350 :-
Hot stone massage

90 minuter

1295 :-
Antistesskuren (kropps och ansiktsmassage )

90 minuter

1495 :-
Bussinesskuren (kurbad, massage, fotvård)

120 minuter

550 :-
Kurbad med jetstrålar

30 minuter

425 :-
Ansiktsharmoni (ansiktsmassage)

25 minuter

700 :-
Massage

50 minuter

595 :-
Massage kropp

40 minuter

495 :-
Massage rygg/axlar

30 minuter

795 :-
Fotvård inkl lackning

75 minuter

425 :-
Trötta fötter

30 minuter

Med utgångspunkt från vår jacuzzi

Njut av våra stärkande, utrensande och rogivande bad. Ett kurbad ger både kropp och själ avkoppling. Du lämnar behandlingen med en varm och behaglig känsla. Kurbadet kan med fördel kombineras med massage, bodyscrub, pedikyr eller ansiktskur.

Att bli ompysslad och få lite lyx i tillvaron stärker immunförsvaret och gör dig motståndskraftig mot stress.

550 kr
Kurbad

och helkroppspeeling

395 kr
Kurbad

25 min

250 kr
Kurbad

i sammband med behandling

MINISEMESTERN
kr1595120 min

Har Du inte möjlighet att åka bort en vecka men känner att Du skulle må gott av semester? Ge oss två timmar och Du har laddat batterierna. Pedikyr, kortare ryggmassage samt ansikts- behandling. Ett varmt, härligt fotbad inleder. Du blir nerbäddad och lugnande tryck i fotsulan fortsätter upp och övergår i en avslappnande ryggmassage. Därefter följer en ansiktsbehandling(utan portömning) samt grundlig pedikyr.

BUSINESSKUREN
kr1495120 min

En lyxig och avkopplande kur för dig med många bollar i luften. Kuren börjar med en skön kurbad och följs sedan av en härligt avslappnade rygg & nackmassage och avslutas med 1 timmes välgörande fotvård som gör dina trötta fötter pigga och fräscha igen. Det kommer att kännas som att du svävar i moln när du går ifrån oss!

FRÅN TOPP TILL TÅ
kr1895120 min

Har du någonsin känt att du vill bli omhändertagen från topp till tå och känna dig som en ny människa?
– Då är detta behandlingen för dig.
Avkopplande rygg och nackmassage följt av Ansiktsbehandling express med avtvätt, hudanalys, massage och mask. Sedan påbörjar vi fotbehandling med peeling, lätt pedikyr, vårdande inpackning samt fotmassage.
Vi avslutar med handbehandling där vi gör peeling, lätt manikyr, vårdande inpackning samt handmassage.

SOMMARFRÄSCH
kr845

Peeling avlägsnar döda hudceller med hjälp av fina korn, vilket gör huden mjuk och len. Det blir lättare för huden att ta upp kroppslotioner. Peeling lämpar sig mycket bra inför solsäsongen då den hjälper till att få en jämnare solbränna.
Välj därefter mellan halva bens vaxning eller frans & brynfärgning

Har du dåligt om tid just nu? Vi ger dig en Expressbehandling på 25-30 minuter, och du blir som ny! En Expressbehandling kostar bara 395 kr per behandling.
massage3

Askungebehandling

Rengöring, akupressur, ansikts/dekolletagemassage, specialmask med uppstramande effekt, vårdande creme.

massage

Mjuka händer

Naglarna filas, poleras och händerna får en peeling och en härlig massage. Enkel lackning ingår. (bara glans)

scent-sticks-fragrance-aromatic-161599

Ansiktsharmoni

Avtvätt, massage/akupressur av ansikte, dekolletage, nacke och skalp. Verkar underbart avslappnande. Största anti-stress effekten av alla våra behandlingar.

gift_card

Kurbad med jetstrålar

Bada med aromaoljor. Efteråt blir får du smörja in dig med en närande bodylotion.

spa_site1

Bodyscrub

Peelar bort gammal hud och gör dig härligt mjuk. Du duschar och behandlingen avslutas med bodylotion, som du får smörja in dig.

Price only SEK 495 / treatment

Contact us for information on our express treatments.

Manligt fräsch
kr85060 min
Ansiktsbehandling speciellt anpassad till mannens hud. Den dagliga rakningen kan göra huden sårig och irriterad. För att skydda huden behövs då och då en närande rengöring. Hudanalys ingår. Vi rekommenderar att komma relativt nyrakad för effektivare ansiktsbehandling.

En stel rygg kan behöva skön massage, eller så behövs huden tas om hand. Kraftig hårväxt kan upplevs för många män som ett problem. Vaxning ger ett långvarigt snyggt resultat. För att inte glömma vad de flesta kvinnor tittar på en man, hans händer!
Bara att unna sig en stund av avslappning och att få bli omhändertagen kan vara rena energi-kicken. Med andra ord, boka en tid!
Här är exempel på behandlingar anpassade till män, självklart går det bra att välja från de övriga behandlingarna också.

Behandlingar för män

Män har genom tiderna varit relativt dåliga på att unna sig kroppsbehandlingar. Lyckligtvis har det förändrats. Idag är det allt mer vanligt att även männen vänder sig till salonger för att bli omhändertagna.

DermaPen behandling

Dermapen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder det senaste genombrottet inom hudföryngring som används mot åldrad hy där våra behandlingar ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud. Med modern teknologi kontrollerar man djupet och frekvensen under Dermapen behandlingen, processen blir mer effektiv och mindre smärtsam. Man ha sett dramatiska förbättringar hos acnepatienter, personer med pigmentfläckar och rynkor.

3 behandlingar med en månads mellanrum rekommenderas för ett gott resultat. Vi behandlar även dekolletage, händer och hals.

I special fall kan flera behandlingar behövas. Efter avslutad behandling förbättras hudkvalitét under de följande 4-5 månaderna.

När DermaPen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Detta ger även en kollagenstimulerande effekt djupt ned i huden samt säkerställer och höjer upptaget av behandlingspreparat.

För att ytterligare förstärka effekten av en Dermapenbehandling kombinerar vi med andra typer av behandlingar som t ex kemisk peeling. Även olika vialer, ampuller eller cocktails kan tillföras och slussas ner i huden, hudtillstånd och önskemål bestäms vid behandlingstillfället.

2290 kr
DermaPen behandling Ansikte

(inklusiv kemisk peeling och vitamincocktail)

2990 kr
DermaPen behandling Ansikte,hals

(inklusiv kemisk peeling och vitamincocktail)

3600 kr
Dermapen behandling Ansikte, hals, dekolletage

(inklusiv kemisk peeling och vitamincocktail)

DERMAPEN KAN ANVÄNDAS FÖR ATT BEHANDLA

 • Slapp och åldrad hud
 • Rynkor och fina linjer
 • Rökrynkor runt munnen
 • Acneärr
 • Stora porer
 • Missfärgade ärr (efter exempelvis acne, kirurgi och brännskador)

INSTRUKTIONER – EFTER EN DERMAPEN-BEHANDLING

 • Undvik att ta på det behandlade området de första timmarna.
 • Undvik att duscha/bada det behandlade området samma dag som du har behandlats.
 • Byt till rent örngott.
 • Använd rena handdukar och badda det behandlade området torrt de första dagarna.
 • Använd inte makeup under de första 24 timmarna.
 • Följ din behandlares rekommendationer angående hudvårdsprodukter och hudvårdsrutin.
 • Använd inte produkter med AHA, BHA eller PHA-syror, retinoider, bensoylperoxid, alkohol eller hydrokinon minst en vecka efter din Dermapen behandling.

UNDVIK FÖLJANDE AKTIVITET I 48 TIMMAR (TVÅ DYGN) EFTER DIN DERMAPEN-BEHANDLING

 • Direkt UV exponering (sol eller solarium). Använd alltid solskydd när du vistas i solen
 • Hård fysisk träning
 • Varma bad, jacuzzi eller bastu
 • Swimmingpool/klorvatten eller bad i havet
 • Andra hudvårdsbehandlingar, inklusive fillers och Botox
 • Brun-utan-sol
 • Att tatuera dig

”gör din hud fläckfri”

-avlägsnar snabbt godartade hudförändringar

Dermapen Cryo™ är en avancerat och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika benigna hudförändringar så som

 • Pigmenteringar/ålderfläckar
 • Vårtor
 • Körsbärsangiom (cherry spots)
 • Fibrom
 • Skin tags
 • Seborroiska keratoser

Kryoterapi (’kall kirurgi’) är en mycket effektiv och säker procedur som används för att frysa bort och förstöra godartade hudförändringar.

Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri.

Hur går behandlingen till?

En koncentrerad högtrycksståle av flytande dikväveoxid, N2O (lustgas), ”fryser bort” hudförändringen med hög precision på ett säkert och effektivt sätt.

Behandlingen gör inte ont men en mycket lätt ”brännande” eller ”stickande” känsla kan uppstå. Kylan i sig har en bedövande effekt så ingen annan bedövning krävs. Tack vare den höga precisionen påverkas bara själva hudförändringen av behandlingen, inte vävnaden runt omkring.

Vad händer efter en behandling?

Den ”brännande” eller ”stickande” känslan kan kvarstå några minuter efter själva behandlingen.

I vissa fall kan en vattenblåsa bildas, som lägger sig inom ett par timmar, max ett par dagar. En sårskorpa kan också bildas som kan sitta kvar i upp till en vecka, 10 dagar.

Var noga med att skydda det behandlade området mot solen, med ett effektivt solskydd, t ex Akademikliniken Day Maximal Sense SPF 50.

Behandlingen har relativt låga risker men i sällsynta fall kan följande biverkningar uppstå: pigmentförändringar och hårsäcksskada.

En uppföljning kan behövas efter 2-4 veckor för att säkerställa slutresultatet.

Vad kostar det?

En till två fläckar 500 kr
(En fläck kan frysas UPP till 20 sec!)

1 hel fryspatron (ca 3 min frysningstid) 1500 kr

Fler borttagningar beror på storleken av området eller hur mycket som skall tas bort.

Boka konsultationstid om du är osäker eller har mer frågor.

Boka OnlineBoka Online

När vi blir äldre minskar halterna av de ämnen som håller huden fast och slät, såsom kollagen, elastin och hyaluronsyra. Yttre påfrestningar som solljus, föroreningar och rökning påverkar också hudstrukturen och pigmentering. Det resulterar i att huden tappar sin volym och att fina linjer och rynkor uppstår i en hud som förlorat sin fasthet, spänst och lyster.

Marknadens kraftfullaste IPL-system, Powerlite600®

En IPL-hudföryngringsbehandling ger dig en föryngrad hud genom att ljuset som utsöndras stimulerar collagenåterbildningen i huden vilket gör din hud mer elastisk och mjuk. Samtidigt åtgärdas färgskillnader i huden och din hud får en klarare lyster, jämnare hudton och känns mycket fräschare.

Den kan samtidigt behandla ett brett spektrum av skönhetsfläckar på ett säkert och effektivt sätt såsom brustna blodkärl, missfärgning av huden, åldersfläckar, fräknar, solskador, ojämnt pigmentering och rosacea. Den förminskar också förstorade porer och ger en förbättring av hudstrukturen som resulterar till en mer revitaliserad hud. Huden känns stramare och fastare. Samma behandling kan användas mycket effektivt på halsen, bröstet och händerna.

IPL Hudföryngring

750 kr
Skin Rejuvenation Handryggen

IPL Hudföryngring inkl kemisk peeling och lugnande mask

2275 kr
Skin Rejuvenation Hela ansiktet

IPL Hudföryngring inkl. kemisk peeling och lugnamde mask

2500 kr
Skin Rejuvenation Ansikte,hals

IPL Hudföryngring inkl kemisk peeling och lugnamde mask

3000 kr
Skin Rejuvenation Ansikte hals och dekolletage

IPL Hudföryngring inkl kemisk peeling och lugnande mask

550 kr
Kärl och pigment Enstaka kärl eller pigment

Oftast räcker det med en behandling

950 kr
KÄRL OCH PIGMENT NÄSA, KINDER

Oftast räcker det med en behandling

1250 kr
KÄRL OCH PIGMENT NÄSA, KINDER OCH HAKA

Oftast räcker det med en behandling

1500 kr
Kärl och pigment Hela ansiktet/Decolletage

Oftast räcker det med en behandling

ALLA VÅRA PEELINGS KAN  KOMBINERAS MED VÅRA ANDRA ANTI-AGE BEHANDLINGAR FÖR OPTIMALT RESULTAT SÅSOM NBE RADIOVÅGSBEHANDLING, IPL HUDFÖRYNGRING, DERMAPEN BEHANDLING. FRÅGA OSS FÖR PRISFÖRSLAG.

Mesoestetic Peelingbehandling – 4 behandlingar (med 10-14 dagars intervaller).

En behandlingskur rekommenderas 1-2 gånger per år. Behandlingen rekommenderas för både män och kvinnor.

Det är en oerhört effektiv behandling som eliminerar hornceller och gråa pigmentfläckar.
AHA peeling  ger huden vitalitet, förnyelse och friskhet.

Beroende på hudtyp och hudproblem, väljer vi en peeling anpassad för din hud:

Salicylsyra – En idealisk behandling för akne-ärr, fläckar, fet hud, stora porer, rynkor och stimulerar även cellförnyelsen.

Glykolsyra – Ett utmärkt botemedel för behandling av solskadad hud, rynkor, hud med en gråaktig ton samt ålderstecken. Peelingen framställs av sockerrör som är rika på vitaminer, mineraler och växthormoner, som stimulerar produktionen av kollagen, elastin och bekämpar effektivt hudens ålderstecken.

Mjölksyra – En behandling av fina rynkor och solskadad hud. Peelingen är tillverkad av filmjölk och yoghurt, och rekommenderas för behandling av känslig hud. Peelingen stimulerar bildningen av kollagen, elastin och andra basiska ämnen. Idealiskt för hud utan lyster och området runt ögonen (30%).

Mandelsyra – En fruktsyrapeeling som är tillverkad av mandelextrakt. Den är speciellt lämpad för hud med akneproblem och hyperpigmentering. Peelingen har antiseptiska effekter som skiljer sig från andra peelingar (tex. glykol- och mjölksyra), vilket betyder att peelingen kan användas som ett behandlingsmedel mot acne.

Standard Kemisk peeling från Mesoestetic

Beauty Peels
Special Kemisk peeling från Mesoestetic

5300 kr
Cosmelan® Depigmentation Treatment – paket

(3 hemma produkter ingår i paketet, Cosmelan2, melan recovery och spf 130+)

1495 kr/ 30min
Mesopeel TCA

Mesoestetic TCA Peel 30 min

1250 kr/ 40 min
Piruvex Peel – Behandling av djupare rynkor

Piruvex_Peel är en effektiv behandling för hud med ålderstecken såsom fin

1250 kr/ 45min
Modificeret Mesopeel Jessner

Modifierad Mesopeel_Jessner är idealisk för känslig hud och mörkare hudtyper

nanic_nbe500

NBE 500 Hudföryngrande ansiktsbehandling

Nannic NBE 500 tillhör den nya generationens skönhetsbehandlingar och har en hudföryngrande och lyftande effekt med synliga resultat redan från första behandlingen!

Ansiktsbehandling med NBE 500 upplevs som en ljuvlig energigivande massage och metoden är helt smärtfri. Elektromagnetisk energi kombineras med värme & specialutvecklade serum som effektivt slussas ner på djupet i huden & ger cellerna energi. Huden stärks upp & tillväxten av nya celler stimuleras. NBE 500 är en säker & effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp & önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Vill du ge din hy den bästa av behandlingar för ett hållbart resultat på sikt rekommenderar vi en kur på 5 behandlingar vilket innebär att vi gör upp en behandlingsplan där du går ca 2 ggr/veckan

1250 kr
NBE 500 Luxury Treatment 75min

Rengöring, hudanalys, AHA peeling, applicering av serum som jobbas ner i huden med hjälp av NBE 500 ca 20min på varje ansiktshalva (hals, kind, ögon & panna), samt en lyxig kollagenmask som lämnar din hy mjuk, smidig & lugn. Därefter avslutande ögoncreme, serum och ansiktscreme.

950 kr
NBE 500 Treatment 50 min

Behandlingens innehåll: Rengöring, hudanalys, applicering av serum som jobbas ner i huden med hjälp av NBE 500 ca 20min på varje ansiktshalva.