Close
Stay connected:

Beskrivning:,

Piruvex_Peel är en effektiv behandling för hud med ålderstecken såsom fin, medium och djupa rynkor och hyperpigmentering. Det är också effektivt vid behandling av akne och seborroiskt keratos. Efter Piruvex_Peel behandlingar har hudens färg, konsistens och elasticitet förbättrats avsevärt.

Användning:

Rekommenderas som en kur bestående av 4 behandlingar med 14 dagar mellan behandlingarna. En behandling varje halvår rekommenderas som underhåll.

Aktiva ingredienser:

Pyrodruvsyra är en alfa-ketosyra och finns naturligt i ättika och honung. Det har keratolytiska, antimikrobiella och sebostatic egenskaper. Dess höga surhet och låg molekylstorleken betyder att det lätt kan tränga igenom huden. Ger goda resultat vid behandling av åldrande hud, förbättrar acneärr, aktinisk keratos och förändringar i hudens struktur.

Mjölksyra är en alfahydroxisyra och används som en peeling faktorn. Den uppmuntrar epidermal och dermal förtjockning. Den aktiverar kollagen och elastin bildning och ökar koncentrationen av hyaluronsyra i den extracellulära matrisen.

Ingredienser:

Pyrodruvsyra + 40 % Mjölksyra 10 %