Close
Stay connected:

En intensiv Anti-Aging Treatment med omedelbar verkan.

Mesoéclat är en effektiv behandling av hudens åldrande och bevarar hudens ungdomlighet. Nämns som en populär behandling bland Hollywoods stjärnor.

Efter en behandling kommer huden få en fräsch kulör med minskning av porer, trötthetstecken och med ett resultat av silkeslen hy.

Mesoéclat kan användas som en enstaka behandling eller en process av fem
behandlingar.

Mesoéclat metoden är utvecklad med syftet av att stimulera hudens försvarsmekanismer i striden mot åldrandet.

Metoden består av:

Mesoéclat Solution – är en lösning som består av att huden genomgår en peeling process, där den har en mycket fuktgivande och återbildande effekt på cellerna. Den avlägsnar hornceller, stimulerar hudens fuktnivå och mjuknar upp huden. Vilket ger en jämnare hudton. Användningen utav produkten gör att ampullerna tas upp i huden på ett mycket effektivare sätt.

Mesoéclat Ampuller – chockterapi för huden. Innehåller aktiva substanser med en mycket stark återbildande antioxidantrik och uppstramande effekt. Efter användning av ampullen känns huden omedelbart smidig, fast och full av vitalitet och energi.

Mesoéclat Cream – för hemmabruk. Krämen innehåller aktiva ingredienser som förbättrar hudens färg, samt uppstramning av huden och förstärkning av kollagen.