Close
Stay connected:

Depilar system – permanent hårborttagning

Depilar system är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning som bygger på det kroppsegna enzymet TRYPSIN. Metoden har utvecklats av ett skandinaviskt team av läkare och biokemister som under flera år arbetat med att utveckla denna unika enzymbaserade formula.

Fungerar oberoende av hud, hårtyp och hårfärg!

En Depilar-behandling utförs alltid på en professionel hudvårdssalong omedelbart efter vaxning eller epilering. Två geler masseras in i huden. När de ”blandas” på huden tränger Depilar ner i de öppna och tomma hårsäckarna och bryter ner proteinet i hårsäcken med resultatet att cellerna inte längre kan producera hår.

Vilka resultat kan du förvänta dig?

För att ta bort så mycket hårväxt som möjligt, måste man räkna med att utföra ca 12-18 behandlingar, i vissa fall fler, beroende på vilket område på kroppen som behandlas. Kliniska tester visar att de flesta personer behöver ca 12-18 behandlingar för att uppnå ett tillfredställande resultat men det finns dock inga säkra garantier för att alla personer får ett gott resultat.

För att uppnå bäst resultat är det viktigt att man är regelbunden med behandlingarna. Vi rekommenderar intervaller mellan behandlingarna på ca 4 veckor för ansiktet och ca 5-6 veckor för kroppen. Regelbundna behandlingsintervaller är viktigt för att inte ”hoppa över” en hårgeneration.

 

Depilar – är en ny banbrytande metod för permanent hårborttagning och dessutom den mest prisvärda metoden.

Depilar – är den enda metod, som på ett biologiskt och naturligt sätt ger permanent hårborttagning av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen!

Depilar – är utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare.

Depilar – behandlingar utföres av utbildade hudterapeuter på hudvårdssalonger och fungerar bra på de flesta kunder.

550kr / 30min 

350kr / 30min