Restylane Vital™ är en serie produkter för hudföryngring som fungerar så att de förbättrar hudens elasticitet och struktur.
När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner och utbredningen av och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. Den biologiska klockan spelar en viktig roll i den här processen men även livsstilsfaktorer som sol-, rök- och alkoholvanor har sin del i det hela.
Öka hudens elastictet och förbättra hudens struktur.
Restylane är en skönhetsbehandling som kan hjälpa. Den skapar en strålande hy genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån. Genom att tillföra hyaluronsyra återställer Restylane fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden.  I vetenskapliga studier har Restylane Vital visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra huden i ansiktet, halsen, dekolletaget och ovansidan av händerna.
 

 

Restylane och Restylane Perlane är två lite mer tjockflytande varianter som används för behandling av rynkor och veck och för läppförstoring. Vanliga veck och rynkor som behandlas med Restylane och Restylane Perlane är argrynkan i pannan och nasolabialvecken (vecken från näsan ner mot sidorna av munnen).

Restylane Lipp är framtagen speciellt för att passa i läpparna som är mjuka och rör sig mycket. Den ger mycket naturliga och fylliga läppar och sitter längre i läpparna. Finns som refresch för torra ”rynkiga” läppar och som volym för dig som vill ha större läppar.

 

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40