Spakurer

Har Du inte möjlighet att åka bort en vecka men känner att Du skulle må gott av semester?  Ge oss två timmar och Du har laddat batterierna.

Minisemestern

Fotvård, kortare ryggmassage samt ansiktsbehandling. Ett varmt, härligt fotbad inleder. Du blir nerbäddad och lugnande tryck i fotsulan fortsätter upp och övergår i en avslappnande ryggmassage. Därefter följer en ansiktsbehandling (utan portömning) samt grundlig fotvård.

Pris 2 tim 1450 kr

Spa-Duellen

Vill ni mysa och bli behandlade ihop?
Ett skönt sätt att umgås på,  eller ge bort som present!

Paketet innehåller vår underbara Ansiktskur eller Spa-Massage ni får badrock och tofflor. Under tiden en av er får en Ansiktskur eller Spamassage njuter den andra av ett ljuvligt kurbad i vårt terapibadkar. Vattenstrålar ger dig en mycket effektiv helkroppsmassage. När första behandligen är avklarad byter ni plats med varandra och det härliga börjar om igen.

I Ansiktskuren rengör vi med återfuktande rengöring följt av ansiktsmassage  för att avsluta med en mask som intensivt återfuktar ansiktet.

I Spa-Massagen masserar vi rygg axlar och nacke med cirkulationsfrämjande och stärkande aromatiska oljor.

Pris 1 tim 15 min 750 kr per person

Boka online

Businesskuren

En lyxig och avkopplande kur för dig med många bollar i luften. Kuren börjar med en skön kurbad och följs sedan av en härligt avslappnade rygg & nackmassage och avslutas med 1 timmes välgörande fotvård som gör dina trötta fötter pigga och fräscha igen. Det kommer att kännas som att du svävar i moln när du går ifrån oss!

Pris 2 tim  1400 kr

Antistresskuren

För rogivande kroppsmassage, som mjukar upp muskelspänningar, hjälper kroppen bli av med gifter och tillför fukt.  En optimal behandling, där målet är total avslappning. Du bäddas in i täcke vartefter, och när du ligger varmt inbäddad, avslutas behandlingen med ansiktsrengöring, ansikts- och huvudmassage.

Pris 1 tim 20 min 1100 kr

Boka online

Från topp till tå

Har du någonsin känt att du vill bli omhändertagen från topp till tå och känna dig som en ny människa?
– Då är detta behandlingen för dig.

Avkopplande rygg och nackmassage följt av Ansiktsbehandling express med avtvätt, hudanalys, massage och mask. Sedan påbörjar vi fotbehandling med peeling, lätt pedikyr, vårdande inpackning samt fotmassage.

Vi avslutar med handbehandling där vi gör peeling, lätt manikyr, vårdande inpackning samt handmassage.

Pris ca 2 timmar 1795 kr

Sommarfräsch

Peeling avlägsnar döda hudceller med hjälp av fina korn, vilket gör huden mjuk och len. Det blir lättare för huden att ta upp kroppslotioner. Peeling lämpar sig mycket bra inför solsäsongen då den hjälper till att få en jämnare solbränna.

Välj därefter mellan halva bens vaxning eller frans & brynfärgning.

Pris 790 kr

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40