Sköna tips medan du sover

Huden har olika behov på dag och natten. Dagtid ligger fokus på att skydda huden mot yttre påverkan såsom föroreningar, solljus och vind. På natten, när huden får vila, är den som mest mottaglig för de aktiva ingredienserna i din creme. Nattcremen förnyar, reparerar, återfuktar och ger huden ny lyster. Den förfinar hudytan och motverkar att fina linjer och rynkor bildas. Dessutom normaliseras och balanseras talgproduktionen.

Peeling är ett jättebra och billigt sätt att få en snabb och synlig uppfräshning av huden.Glåmig hud blir rosig och får ny lyster, torrhets linjer och torrhetsfläckar försvinner, porer blir mindre synliga, cirkulationen i huden ökar och din hur kan lättare tillgodogöra serum, cremer, masker etc.

Hur går man då till väga?
Tvätta först av ansiktet med dig vanliga rengöring. Applicera peelingen på torr hud. Använder du enzympeeling så ska den ligga på torr hud hela verkningstiden (läs instruktioner på förpackningen). Har du en scrubpeeling så masserar du ansiktet med lätta cirklande rörelser. Ju mer du blöter upp peelingen, desto mildare blir den.

Har du tex mycket porer i T-zonen,men lite känsligare på kinderna, kan du arbeta med peelingen torr på panna, näsa och haka, och fuktig på kinderna. På samma sätt kan man arbeta med både scrub och enzympeeling på olika
områden i ansiktet.

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40