SVERIGE

 

Några ord om produkten från mig,  Athina.

”- Jag har tagit Collagen Pro-active sedan den 23:e maj. Ni som redan är mina kunder, vet att jag endast säljer produkter och behandlingar som jag tror på. Detta tillskott är det renaste kollagen i flytande form jag vet. Absorberas från kroppen med mer än 90%. Innehåller dessutom Magnesium, vitamin B1, B2, B5 och B6.

Säljs än så länge bara på Harmony.

Jag rekommenderar det till alla som vill känna sig och vill förbli ungdomliga. För hälsa och skönhet.  Jag har många kunder som frågar mycket om våra resultatinriktade ansiktsbehandlingar som NBE 500, DermaPen, Kemisk peeling, Restylane och AHA. Jag hittade den perfekta kombinationen, att börja dricka Collage Pro-active minst ett par månader innan, köpa bra anti-age cremer med antioxidanter och sedan köra en kur av våra behandlingar. Huden boostas med fukt och blir motståndskraftig så att resultat blir fantastiska.

Det jag har upplevt hittills är:

*Huden har blivit mycket fastare och rynkorna runt ögonen upplevs slätare.

*Håret är starkare och jag tappar nästan inget hår när jag kammar mig (inte för att jag har tunt hår :)). Även naglarna är starkare än innan.

*Celluliterna reducerades.

*Har fått mycket energi och bättre prestationsförmåga. 

*Sover bättre och utan avbrott.

*Jag har haft ont på min vänstra hands knogarna i flera månader (finns artrit i släkten) och plötsligt känner jag inte av det i samma grad, bara när jag har masserat mycket.

Jag ser fram emot att se flera positiva effekter som jag gärna delar med mig. Ser fram emot att även få  höra från er det ni märker och känner med huden och kroppen.”

 

En flaska Collagen Pro-Active  på 500 ml kostar 495 kr och räcker ca en månad. Finns i smakerna citron och jordgubb. För dig som inte bor i Stockholm så kan vi skicka till din ort. Då tillkommer det en fraktkostnad på ca 65kr.

 

90% märker stor skillnad redan efter sin första flaska, medan andra upplever de positiva effekterna mellan flaskan nr 2-3. 

________________________________________________________________________________________________ 

Kroppens eget lim

Kollagen är det protein med fiberlik struktur som utgör de vita fibrerna (kollagen fibrer) och som finns i hud, hår, senor, ben, muskler, brosk och i alla andra bindande vävnader. Denna fiberrika bindväv håller ihop våra kroppar. Kollagen ger de olika organen och vävnaderna deras styrka och elasticitet.

Motsvarar hela

30% av den totala kroppsproteinet

75% av kroppens rena proteinvikt

75% av huden (därav 90% av epidermis)

Men vid  25 års ålder och uppåt, börjar kroppens nivåer av kollagen att naturligt minska  med ca 1,5% per år. Kvinnor förlorar kollagen i en snabbare takt än män under övergångsålder och senare. Vid 70 års ålder har vi förlorat över 30%. En följd av denna brist är ofta uppkomsten av trötthet, svaghet, värk och en överlag sämre prestationsförmåga. Många typiska åldersrelaterande sjukdomar, exempelvis artros och ledvärk, beror på kroppens brist på detta viktiga protein. Utöver åldrande har också faktorer som solning, stress, hård träning, lägre östrogennivåer och mycket socker en hämmande effekt på bildandet av kollagen i kroppen.

 

Den hydrolyserade kollagen absorberas mycket lättare av kroppen och innehåller tre gånger mer mängd aminosyror prolin och glycin . Dessa aminosyror är nödvändiga för kollagen syntes i kroppen och förbättrar dess stabilitet och struktur i brosk och leder.

Hydrolyserat Kollagen är ett protein-nyckel för vår organism och många års studier har visat flera positiva effekter omedelbart synliga :

• I ligament och brosk i lederna, men även  i bens metabolism
• Förbättring av hudens kvalité och utseende samt ökar fuktighetsnivån (rynkor reduceras och huden känns fastare).

• För hår och naglar, eftersom det stärker och ger glans.

• Vid viktkontroll. Kollagen ger en viktminskning genom att stimulera produktionen av mänsklig tillväxthormon eller HGH. Detta hormon hjälper kroppen omvandla fett till energi. Därför används kollagen av kroppsbyggare för att få hjälp att bränna fett för att få en mer ”deffad look”.
• Minskningen av celluliter
• Mot intensiv träning eftersom det hjälper till med återuppbyggnaden och förnyelsen av muskelvävnad och senor vid skador och inflammationer.
• Förbättrar sömnen eftersom det ökar nivåerna av tillväxthormon i kroppen. Detta bidrar till återhämtning och reparation av kroppen.
• Har hjälpt personer som lider av artros problem
• Liquid Collagen ökar mängden kollagen i blodkärlen, som består i sin helhet av kollagen och elastin. Sålunda ökningen av den tillgängliga mängden kollagen i kärlen hjälper till att förbättra blodcirkulationen.

 

”Varje daglig dos Collagen Pro-Active innehåller 10.000 mg hydrolyserat kollagen, vilket gör det 50 gånger mer kraftfull 
och effektiv än en vanlig  kollagen tablett . ”

 

Sammansättningen av Collagen Pro-Active

Aktiva ingredienser Funktion
Hydrolyserad kollagen Kollagen är en strukturell komponent i huden och hjälper huden att bibehålla sin elasticitet och fasthet.
Magnesium Magnesium är viktigt för människans kost och underlättar upptaget av kalcium och vitamin D .
Vitamin B1 Vitamin B1 hjälper till att frigöra energi genom att reglera omsättningen av fett, kolhydrater och proteiner. Det bidrar till mer fungerande nerver och ökar mental aktivitet och muskeltonus.
Vitamin B2 Vitamin B2 ökar ämnesomsättning, bidrar till uppbyggandet av frisk hud, naglar och hår. Dessutom dämpas svullnader i munnen, läpparna, tungan och synen förbättras.
Vitamin B5 Vitamin B5 hjälper till att reglera metabolismen och syntes av hormoner, i den normala utvecklingen av kroppen och det centrala nervsystemet. Det hjälper också till i väl fungerande binjurar och omvandlar socker och fett till energi.
Vitamin B6 Vitamin B6 bidrar till normal energieffektivitet i metabolismen av aminosyror, fetter och proteiner . Det kan bidra till att minska trötthet och utmattning.
Kisel Kisel bidrar till att skapa mer elastisk och fast hud, stärker håret och hjälper kroppen att bättre absorbera vitaminer och mineraler.

Ingredienser : Hydrolyserat kollagen, tiamin (B1), riboflavin (B2), pantotensyra (B5), pyridoxin (B6), fruktos, citronsyra, magnesiumhydroxid, citrondoft, kiseldioxid, renat vatten, konserveringsmedel (kaliumsorbat) .

 

Varje 25 ml (daglig dos) innehåller DV *
Kollagen (hydrolyserad) 10.000 mg J / N
Vitamiini B1 (tiamin) 1,10 mg 100%
Vitamin B2 (riboflavin) 1,40 mg 100%
Vitamin B5 Pantotensyra) 6,00 mg 100%
Vitamin B6 (pyridoxin) 1,40 mg 100%
Magnesium 133 mg
Kisel 1%


Biverkningar:
 Efter år av studier på produkten har inga biverkningar rapporterats hos friska kroppar. Som med alla kosttillskott rekommenderas inte:RDI : rekommenderad daglig dos

 • i den akuta fasen av någon sjukdom
 • under graviditet och amning

Rekommenderas inte till patienter med njursvikt och skrumplever.

Hos personer med tendens till lös mage kan diarré förekomma. Slutligen kan det även tas av diabetiker, eftersom det innehåller en minimal mängd av fruktos (ungefär som om man äter en frukt).

Det är inga problem hos patienter med hypertyreos eller hypotyreos(sköldkörtel sjukdomar).

Det omfattar inte konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen.

Med en garanti för en certifierad produkt

 Collagen Pro-Active produkt är certifierad av ansedda internationella organisationer. Specifikt

 • Den är godkänd av amerikanska Food and Drug Administration (FDA).
 • Det är godkänt av hälsomyndighet i England (Ministry of Health of England).
 • Det är den enda produkt med patentskydd i USA för brosk förnyelse.
 • Säljs med framgång under sju år i USA, England, Tyskland, Frankrike, Spanien och Japan. I Grekland snart i fem år.
 • Långa kliniska studier har visat att kollagen och hydrolyserad kollagen är helt säker.
 • År 1999 meddelade den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) att kollagen och hydrolyserad kollagen inte dåligt för hälsan, klassificerade dem i kategorin säkra produkter GRAS (Generally Recognized As Safe). 2003 päståendet bekräftades.
 • Den kollagen Pro-Active har nr IV. EOF 78511/18-11-2010.

 

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40