Massage

Massage är inte bara bra för stela leder och muskler. Den är också bra för blodcirkulationen, ökar elasticiteten i vävnaden och har en avslappnande effekt på kroppen. Den är också utrensande.

Beröringen under en massage ökar även utsöndringen av oxyticin i kroppen, ett hormon som ökar känslan av lugn och välbefinnande. Det i sin tur motverkar stress, spänningar, smärta och ökar vår koncentrationsförmåga.

Efter behandlingen känner du dig förmodligen lite ”mosig”. Dels har det frigjorts slaggprodukter och du har fått en rejäl dos av oxyticin som är lugnande. Du repar dig dock snabbt och förmodligen behöver du gå på toaletten lite oftare, resten av dagen. Drick mycket vatten och fyll på så hjälper du kroppen att rensa ut.

Kontakta oss för information om våra olika massager.

För våra alternativa behandlingar, såsom eteriska oljor och hot stones-behandling, klicka här.

Klassisk massage

En massagebehandling kan hämma smärta, öka välbefinnandet, eller kan helt enkelt få dig att slappna av. Massagen främjar kroppslig och mental återhämtning. Den svenska klassiska massagen använder sig av strykningar, knådningar, friktioner samt ett flertal specialgrepp.

Pris 30 min 425 kr

Pris 40 min 550 kr

Pris 50 min 650 kr

 

Boka online

Har Du Friskvårdspeng från Din arbetsgivare?

Friskvårds behandlingar
Hög tid då att boka in en massage!

Hot stone massage

Massage med varma lava stenar och aromatiska oljor! En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Ökar blod och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, utrensande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk och ger ny energi.

Avslutar med Den optimala anti-stress huvudmassage där axlar, nacke,skalp  och ansiktet får rogivande lugna grepp och tryck på specifika akupressur punkter.

Pris 90 min 925 kr

 

 

(Obs: tryckfel på priset i vår broschyr)

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40