Våra kroppsbehandlingar

Välj mellan tre underbara kroppsinpackningar där både kropp och själ uppnår total avslappning. Eller väck upp dina sinnen med en kroppspeeling som gör hela kroppen mjuk och slät.

För att komma till våra massager, klicka här.

Spa-Duellen

Vill ni mysa och bli behandlade ihop?
Ett skönt sätt att umgås på, eller ge bort som present!

Paketet innehåller vår underbara Ansiktskur eller Spa-Massage, ni får badrock och tofflor. Under tiden en av er får en Ansiktskur eller Spamassage njuter den andra av ett ljuvligt kurbad i vårt terapibadkar. Vattenstrålar ger dig en mycket effektiv helkroppsmassage. När första behandligen är avklarad byter ni plats med varandra och det härliga börjar om igen.

I Ansiktskuren rengör vi med declèors återfuktande rengöring följt av ansikts massage med aromatiska produkter för att avsluta med en mask som intensivt återfuktar ansiktet.

I Spa-Massagen masserar vi rygg axlar och nacke med cirkulationsfrämjande och stärkande aromatiska oljor.

Pris 1 tim 15 min 750 kr per person

Boka online

Från topp till tå

Har du någonsin känt att du vill bli omhändertagen från topp till tå och känna dig som en ny människa?
– Då är detta behandlingen för dig.

Avkopplande rygg och nackmassage följt av Ansiktsbehandling express med avtvätt, hudanalys, massage och mask. Sedan påbörjar vi fotbehandling med peeling, lätt pedikyr, vårdande inpackning samt fotmassage.

Vi avslutar med handbehandling där vi gör peeling, lätt manikyr, vårdande inpackning samt handmassage.

Pris ca 2 timmar 1795 kr

Body scrub

Njut av denna välgörande behandling som tar bort gamla trötta hudceller och ger ökad blodcirkulation. Känn hur din hud får ny mjukhet. Behandlingen avslutas med en härlig bodylotion som ger mjukheten tillbaka.

Pris 30 min 425 kr

Boka online

Sommarfräsch

Peeling avlägsnar döda hudceller med hjälp av fina korn, vilket gör huden mjuk och len. Det blir lättare för huden att ta upp kroppslotioner. Peeling lämpar sig mycket bra inför solsäsongen då den hjälper till att få en jämnare solbränna.

Välj därefter mellan halva bens vaxning eller frans & brynfärgning.

Pris 790 kr

Boka online

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40