Boka tid

 mesopeel solution mesoestetic

Mesoestetic Peelingbehandling – 4 behandlingar (med 10-14 dagars intervaller).

En behandlingskur rekommenderas 1-2 gånger per år. Behandlingen rekommenderas för både män och kvinnor.

Det är en oerhört effektiv behandling som eliminerar hornceller och gråa pigmentfläckar.
AHA peeling  ger huden vitalitet, förnyelse och friskhet.

Beroende på hudtyp och hudproblem, väljer vi en peeling anpassad för din hud:

Salicylsyra – En idealisk behandling för akne-ärr, fläckar, fet hud, stora porer, rynkor och stimulerar även cellförnyelsen.

Glykolsyra – Ett utmärkt botemedel för behandling av solskadad hud, rynkor, hud med en gråaktig ton samt ålderstecken. Peelingen framställs av sockerrör som är rika på vitaminer, mineraler och växthormoner, som stimulerar produktionen av kollagen, elastin och bekämpar effektivt hudens ålderstecken.

Mjölksyra – En behandling av fina rynkor och solskadad hud. Peelingen är tillverkad av filmjölk och yoghurt, och rekommenderas för behandling av känslig hud. Peelingen stimulerar bildningen av kollagen, elastin och andra basiska ämnen. Idealiskt för hud utan lyster och området runt ögonen (30%).

Mandelsyra – En fruktsyrapeeling som är tillverkad av mandelextrakt. Den är speciellt lämpad för hud med akneproblem och hyperpigmentering. Peelingen har antiseptiska effekter som skiljer sig från andra peelingar (tex. glykol- och mjölksyra), vilket betyder att peelingen kan användas som ett behandlingsmedel mot acne.

Alla våra peelings kan  kombineras med våra andra anti-age behandlingar för optimalt resultat såsom NBE radiovågsbehandling, IPL hudföryngring, Dermapen behandling. Fråga oss för prisförslag.

 

Priser:
Ansikte: 1 behandling 850:-
Ansikte: 4 behandlingar 2.750:-
Hals och dekolletage: 4 behandlingar 3.200:-
Rygg: 4 behanlingar 4.200:-

Boka tid

mesoestetic

Speciella kemiska peels

Mesoéclat från Mesoestetic (Anti-aging)

En intensiv Anti-Aging Treatment med omedelbar verkan.

Mesoeclat är en effektiv behandling av hudens åldrande och bevarar hudens
ungdomlighet. Nämns som en populär behandling bland Hollywoods stjärnor.

Efter en behandling kommer huden få en fräsch kulör med minskning av porer, trötthetstecken och med ett resultat av silkeslen hy.
Mesoéclat kan användas som en enstaka behandling eller en process av fem
behandlingar.

Mesoéclat metoden är utvecklad med syftet av att stimulera hudens försvarsmekanismer i striden mot åldrandet.

Metoden består av:     mesoeclat-anti-aging

Mesoéclat Solution – är en lösning som består av att huden genomgår en peeling process, där den har en mycket fuktgivande och återbildande effekt på cellerna. Den avlägsnar hornceller, stimulerar hudens fuktnivå och mjuknar upp huden. Vilket ger en jämnare hudton. Användningen utav produkten gör att ampullerna tas upp i huden på ett mycket effektivare sätt.

Mesoéclat Ampuller chockterapi för huden. Innehåller aktiva substanser med en mycket stark återbildande antioxidantrik och uppstramande effekt. Efter användning av ampullen känns huden omedelbart smidig, fast och full av vitalitet och energi.

Mesoéclat Creamför hemmabruk. Krämen innehåller aktiva ingredienser som förbättrar hudens färg, samt uppstramning av huden och förstärkning av kollagen.

Priser:
En behandling: 1.100:-
5 behandlingar – Inkl. produkter: 4.400:-

Boka tid

 

cosmalna-1

Pigmentfläckar (Cosmelan®) – Antiaging

Cosmelan® Depigmentation Treatment – paket

En effektiv behandling utav pigmentering utan användning av laser – även för mörka hudtyper.

Pigmentförändringar och ojämn hudfärg kan vara en stor olägenhet för både män och kvinnor. Studier visar att pigmenteringen får huden att se 10 till 15 år äldre ut, även om det inte finns några synliga rynkor och linjer. Det kan finnas många olika orsaker till att man utvecklar åldersfläckar på ansikte och kropp. Såsom sol-skador, hormonella förändringar i samband med graviditet, p-piller, klimakteriet, traumatiska förändringar i huden på grund
av akne och postin-inflammatorisk pigmentering.

Cosmelan® Depigmentation påverkar melaninbildningen direkt och låter dig ta bort hyperpigmentering effektivt. Den ger huden sin naturliga färg, jämnhet och utstrålning tillbaka.  Mekanismen är baserad på hämningen av tyrosinase, vilket är nyckelenzymet i bildningen av melanin

Cosmelan® Depigmentation är känd bland 64 ledande kliniker världen över.

FÖRDELAR

Cosmelan ® Depigmentation behandling erbjuder ett antal stora fördelar jämfört med
andra typer av produkter och behandlingar.

– Alla typer av pigmentering: melasma, solskador, pigmentering efter acne och medicin,       fräknar

– Avlägsnar pigmentering snabbt och enkelt

– Används för alla hudtyper, inkl. mörk hud

– Enkel peeling ger föryngrande och utjämnande effekt

– Mycket effektiv vid behandling av akneproblem

– Minskar akneärr

– Behandlingen kan användas året runt, även på sommaren

– Innehåller inte Hydraquinon

– Hög säkerhetsmarginal

– Tar bort fläckar efter laser- och peelingbehandlingar.

 

RESULTAT

I 99% av fallen försvinner fläckarna och det ger en 95% förbättring.

Redan 7-10 dagar efter påbörjad Cosmelan ®Depigmentation behandling kan man konstatera en märkbar förbättring av huden. Det uppnås en reduktion av det fläckiga utseendet, huden blir mer enhetlig och förnyas. Efter 7-8 veckor (det tar lite längre tid för mörkare hudtyper) uppnås det maximala resultatet. Fläckarna minskas och huden får sin naturliga färg. Som en bonuseffekt minskar Cosmelan talg- och fettproduktionen, minskar även porer och är mycket effektivt mot aknedrabbad hud.

Slide 1     Cosmelan-set2  c51-300x223 c002c155_386-300x224 c185_301-300x224

BEHANDLING

Steg 1på kliniken. Cosmelan Depigmentation program, en effektiv
pigmentminsknings mask ”Cosmelan 1”

Effekten utav masken är det centrala fokus för Cosmelan behandlingen! På kliniken applicerar vi masken efter en noggrann rengöring av huden. Cosmelan 1 masken, sitter
kvar på huden 8-12 timmar (beroende på hud typ och hudens känslighet). Kunden lämnar därefter kliniken med masken på och tvättar bort det efter den rekommenderade tiden.

Steg 2Skötsel (hemma). Skötsel produkten Cosmelan 2 verkar genom att ytterligare minska pigmenteringen, samtidigt förhindrar Cosmelan 2 bildningen utav nya mörka
fläckar.

Cosmelan 2 appliceras tre gånger dagligen under de första tre veckorna. Innan Cosmelan 2 appliceras, rengörs huden med Hydra Milk tvål (Mesoestetic) följt av Hydra tonic (Mesoestetic). När Cosmelan 2 absorberas används hydra vital K creme (som medföljer i startpaketet). Slutligen appliceras Sunblock (Mesoestetic). De närmaste tre veckorna används Cosmelan 2, två gånger dagligen. Efter totalt sex veckor, skall Cosmelan 2 appliceras bara en gång om dagen. Cosmelan 2 bör användas som en skötselskräm upp till 1 år.

Priser:
Totala kostnaden för hela behandlingen: 4.300:-

Boka tid

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40