IPL

När vi blir äldre minskar halterna av de ämnen som håller huden fast och slät, såsom kollagen, elastin och hyaluronsyra. Yttre påfrestningar som solljus, föroreningar och rökning påverkar också hudstrukturen och pigmentering. Det resulterar i att huden tappar sin volym och att fina linjer och rynkor uppstår i en hud som förlorat sin fasthet, spänst och lyster.

Marknadens kraftfullaste IPL-system, Powerlite600®

En IPL-hudföryngringsbehandling ger dig en föryngrad hud genom att ljuset som utsöndras stimulerar collagenåterbildningen i huden vilket gör din hud mer elastisk och mjuk. Samtidigt åtgärdas färgskillnader i huden och din hud får en klarare lyster, jämnare hudton och känns mycket fräschare.

Den kan samtidigt behandla ett brett spektrum av skönhetsfläckar på ett säkert och effektivt sätt såsom brustna blodkärl, missfärgning av huden, åldersfläckar, fräknar, solskador, ojämnt pigmentering och rosacea. Den förminskar också förstorade porer och ger en förbättring av hudstrukturen som resulterar till en mer revitaliserad hud. Huden känns stramare och fastare. Samma behandling kan användas mycket effektivt på halsen, bröstet och händerna.

Varför är det viktigt att välja en salong med certifierad IPL-utrustning?
Inom skönhetsbranschen finns en otroligt stor mängd olika IPL-maskiner. De flesta av dem har ingen certifiering alls, vilket innebär att man inte kan veta om de är vare sig säkra eller effektiva. Välj därför alltid en salong med certifierad IPL-utrustning.

Powerlite600® är svensktillverkad och marknadsledande i bland annat Sverige och Japan.

Den har fått den bästa kvalitetsutmärkelsen, vilket innebär att maskinen är medicinskt certifierad och uppfyller myndigheternas allra hårdaste krav på den här typen av utrustning, både avseende säkerhet och effekt, liksom kvalitet och dokumentation.

Hur många behandlingar krävs?
Hur många behandlingar som behövs beror på vilket hudproblem man vill behandla samt vilka resultat man vill uppnå. I genomsnitt krävs 2 – 6 behandlingar med ett intervall på ca 3-4 veckor.

Om man enbart vill bli av med ytliga blodkärl, kan det räcka med endast 2-3 behandlingar, men detta är individuellt.

Pigmentfläckar som är väldigt tydliga och mycket mörkare än omgivande hud, kan försvinna efter endast en behandling, men oftast krävs 2-3 behandlingar.

Vid hudföryngring rekommenderas en kur om 3-6 behandlingar. Vanligast är att man gör 3-4 behandlingar, men en lite äldre hud kan dra nytta av 5-6. För att bibehålla effekten, rekommenderas 1-2 årliga återbesök, men det är inget måste.

Skin Rejuvenation

Hela ansiktet 1800
 Ansikte och hals  2500
 Ansikte hals och dekolletage  3000
 Handryggen  750

Just nu erbjuder vi en kemisk peeling (värde 850:-) vid bokning av IPL behandlingen hela ansiktet.

 

Kärl och pigment

Enstaka kärl eller pigment  550
 Kinder  900
 Kinder och haka  1200
Hela ansiktet/Decolletage  1500

 

Boka Tid

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40