Behandlingar för män

Män har genom tiderna varit relativt dåliga på att unna sig kroppsbehandlingar. Lyckligtvis har det förändrats. Idag är det allt mer vanligt att även männen vänder sig till salonger för att bli omhändertagna.

En stel rygg kan behöva skön massage, eller så behövs huden tas om hand. Kraftig hårväxt kan upplevs för många män som ett problem. Vaxning ger ett långvarigt snyggt resultat. För att inte glömma vad de flesta kvinnor tittar på en man, hans händer!

Bara att unna sig en stund av avslappning och att få bli omhändertagen kan vara rena energi-kicken. Med andra ord, boka en tid!

Här är exempel på behandlingar anpassade till män, självklart går det bra att välja från de övriga behandlingarna också.

Manligt fräsch

Ansiktsbehandling speciellt anpassad till mannens hud. Den dagliga rakningen kan göra huden sårig och irriterad. För att skydda huden behövs då och då en närande rengöring. Hudanalys ingår. Vi rekommenderar att komma relativt nyrakad för effektivare ansiktsbehandling.

60 min 725 kr

Visste du att?

Män har högre talgproduktion och grövre hud än kvinnor och får lättare tilltäppta porer och orenheter. Utöver rakning gör torr luft, sol, föroreningar att hudens balans skadas och huden åldras i förtid.

Mäns hud har lägre pH-värde än kvinnors – det är därför flickvännens hudkräm inte alltid passar.

Män har en ytligare blodcirkulation – vilket gör temperaturen i huden högre. Detta får i sin tur ansiktet att hetta snabbare som t ex vid träning.

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40