Dermapen Cryo™ gör din hud fläckfri

        -avlägsnar snabbt godartade hudförändringar

Cryo_Model

 

Dermapen CryoTM är en avancerat och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika benigna hudförändringar så som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Kryoterapi (’kall kirurgi’) är en mycket effektiv och säker procedur som används för att frysa bort och förstöra godartade hudförändringar.

Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri.

Körsbärs angiom

Körsbärs angiom

Skin tags

SkinTag

Seborriska keratoser

SeborrheicKeratosis

Vårtor

PlantarWart

 

Hur går behandlingen till?

En koncentrerad högtrycksståle av flytande dikväveoxid, N2O (lustgas), ”fryser bort” hudförändringen med hög precision på ett säkert och effektivt sätt.

Behandlingen gör inte ont men en mycket lätt ”brännande” eller ”stickande” känsla kan uppstå. Kylan i sig har en bedövande effekt så ingen annan bedövning krävs. Tack vare den höga precisionen påverkas bara själva hudförändringen av behandlingen, inte vävnaden runt omkring.

Vad händer efter en behandling?

Den ”brännande” eller ”stickande” känslan kan kvarstå några minuter efter själva behandlingen.

I vissa fall kan en vattenblåsa bildas, som lägger sig inom ett par timmar, max ett par dagar. En sårskorpa kan också bildas som kan sitta kvar i upp till en vecka, 10 dagar.

Var noga med att skydda det behandlade området mot solen, med ett effektivt solskydd, t ex Akademikliniken Day Maximal Sense SPF 50.

Behandlingen har relativt låga risker men i sällsynta fall kan följande biverkningar uppstå: pigmentförändringar och hårsäcksskada.

En uppföljning kan behövas efter 2-4 veckor för att säkerställa slutresultatet.

Vad kostar det?

Enstaka fläckar 500 kr

Fler borttagningar beror på storleken av området eller hur mycket som skall tas bort. Priset beror också på hur många fryspatroner som används. Behandlingstid för en fryspatron är ca 2 minuter. En fläck kan frysas UPP till 20 sec!

2000kr för två fryspatroner!

Boka tid för konsultation för exakt pris och behandlingsplan.

 

Boka Tid

ELI-treatment-shot-5

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40