Dermapen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder det senaste genombrottet inom hudföryngring som används mot åldrad hy där våra behandlingar ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud. Med modern teknologi kontrollerar man djupet och frekvensen under Dermapen behandlingen, processen blir mer effektiv och mindre smärtsam.  Man ha sett dramatiska förbättringar hos acnepatienter, personer med pigmentfläckar och rynkor.

3 behandlingar med en månads mellanrum rekommenderas för ett gott resultat. Vi behandlar även dekolletage, händer och hals.

I special fall kan flera behandlingar behövas. Efter avslutad behandling förbättras hudkvalitét under de följande 4-5 månaderna.

DermaPen är snabbare, gör mindre ont och mer effektiv än nålning och resultaten är jämförbara med laserslipning eller Fraxel utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

När DermaPen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Detta ger även en kollagenstimulerande effekt djupt ned i huden samt säkerställer och höjer upptaget av behandlingspreparat.

Mer information om DermaPen

                   Hur fungerar DermaPen?

Dermapen penetrerar huden mellan 20 till 90 gånger per  sekund med en  reglerbar hastighet, och från 0,25 mm till 2,5  mm djup, beroende på vilket  område som skall behandlas.

DermaPen använder sterila engångsnålar som eliminerar  risken för  smittspridning. De justerbara  nåldjupen tillåter en  behandling anpassad  efter dina individuella behov.

 

Hur många behandlingar rekommenderas för  lyster/uppfräschning, hudföryngring, och ärr?

Allmän vägledning:

Lyster/uppfräschning: 1-2 behandlingar, 6-9 mån mellanrum.

Hudföryngring: 3-6 behandlingar, 5-6 veckors mellanrum.

Ärr (acne, kirurgi, brännskada): 6-10 behandlingar, 2-4 veckors mellanrum.

 

Bör jag förbereda min hud innan en DermaPen behandling?

För bästa resultat rekommenderar vi att använda effektiva hudvårdspreparat, såsom Vitamin A eller C, för att bygga upp och stärka huden (speciellt för tunna eller ömtåliga hudområden). Fortsätt gärna att använda dessa rekommenderade lösningar efter behandlingarna.

 

Hur länge tar det innan jag ser resultat?

Vanligtvis kommer du att se resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3 till 6 behandlingar (placerade med 4-6 veckors mellanrum). Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar, och i kombination med rekommenderade hudvärdsprodukter.

 

Är behandlingen smärtsam?

Upp till 0,5mm är en DermaPen behandlingen i princip smärtfritt. För behandlingar över 0.5mm djup kan en lokalbedövande kräm användas (appliceras 15-40 minuter innan behandling) för en helt smärtfri behandling.

 

Hur ser återhämtningstiden ut efter behandling?

Generellt ingen återhämtningstid, men du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 12 timmar efter behandlingen. I vissa enskilda fall kan det ta någon dag innan huden återhämtat sig helt. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Vi rekommenderar att använda SPF 25-50 under hela tiden och framförallt under sommaren.

 

Priser

Ansikte: 1800:- / behandling
Ansikte, hals: 2400:- / behandling
Ansikte, hals, dekolletage, händer: 3500:- / behandling

Boka online


Erbjudande! Gäller fram till 30 November!

3 st DermaPen behandlingar med 20% rabatt!

Ordinarie pris för 3st beh: 7200:-
NU: 5400:- (ansikte + hals)

mesoestetic-detail

Få ut ännu bättre resultat av din Dermapenbehandling!

Vid bokning av en Dermapen kan ni lägga till en kemisk peeling och en medicinskt cocktail från Mesoestetics sortiment för 475 kr. Läs mer under Kemisk peeling på menyn.


Mesoestetic c.prof är en exklusiv linje av cocktails med aktiva substanser som ger effektiva lösningar på de vanligaste estetiska bekymmer i huden.

Den stora mängden aktiva substanser som ingår i dess formel uppmuntrar en naturlig cell reparation. Dess pH-värde ligger inom det fysiologiska pH-området mellan 6,5 och 7,5 som garanterar en hög nivå av hudtolerans. Varje ampull med c.prof innehåller de aktiva substanserna som är nödvändiga för att säkerställa ett optimalt resultat under behandlingsprocessen.

Mesoestetic x.prof är ett omfattande sortiment av sterila aktiva substanser för kosmetisk användning. Ett mycket effektivt och mångsidigt verktyg som möjliggör utformning av 100% personlig behandlingsprogram.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40