Våra ansiktsbehandlingar

Området vi åldras på först är området runt ögon och mun. Ansiktets mimik, genetiska anlag och miljön omkring oss kan göra att huden åldras i förtid.

Visste du att massagen är den viktigaste delen av din ansiktsbehandling? Den bortför slaggprodukter och släpper fram nytt näringsrikt blod och syre, ökar lymf- och blodcirkulationen samt cellförnyelsen. Detta är perfekt för att huden ska bibehålla sin spänst och lyster!

Om du vill läsa om våra behandlingar med kemisk peeling – klicka här…


Boka online


 

Klassisk ansiktsbehandling

Ansiktsrengöring, hudanalys, AHA pensling, peeling, ånga, portömning, brynplockning, akupressur, ansikts och axel- nackmassage, vårdande ansiktsmask. Avslutande produkter som serum, dagcreme och ögoncreme anpassas efter hudtyp.

Lägg till frans och brynfärgning i samband med ansiktsbehandling för endast 230kr.

80 min 895 kr

Ansiktsbehandling light

Denna ansiktsbehandlig anpassas efter just dina behov. Rekommenderas till alla som går ofta på ansiktsbehandling (4-6 ggr/år), till de som inte har så oren hud eller inte hinner med längre behandlingar. Ansiktsrengöring, peeling/AHA pensling, hudanalys, mask och avslutande  produkter som serum, dagcreme och ögoncreme ingår alltid.
Sedan väljer du om du vill ha en djuprengörande
behandling, då ingår peeling ånga och portömmning. Eller så väljer du massage med akupressur, ansikts och axel-huvudmassage.
Som tillägg kan man ta brynplock./vaxn. för 60kr.

60 min 750 kr

Ansiktsbehandling Deluxe

Som ovan fast behandlingen här inleds med en rogivande ryggmassage. (ca 15-20 min). Mer intensiv behandling med våra speciala ansiktsmask (Bl.a. Exuviance Guldmask) och ögonmask. Medan det verkar får du en ljuvlig huvudmassage. För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte. En perfekt gåva till någon du vill visa din uppskattning.

Lägg till frans och brynfärgning i samband med ansiktsbehandling för endast 200kr

1 timme och 40 min 1150 kr

Manligt fräsch

Ansiktsbehandling speciellt anpassad till mannens hud. Den dagliga rakningen kan göra huden sårig och irriterad. För att skydda huden behövs då och då en närande rengöring. Hudanalys ingår. Vi rekommenderar att komma nyrakad för effektivare ansiktsbehandling.

60 min 725 kr

Ungdomsbehandling tom.16 år

En ansiktsbehandling för ungdomar, som börjar få sina första finnar/pormaskar eller får en ökad talg och fettproduktion.

Vi tvättar ansiktet, peelar den innan du får ligga under ozon ånga som luckrar upp porerna. Sedan klämmer vi ut försiktigt pormaskar. Behandlingen avslutas med högfrekvens som desinficerar huden och en skön lugnande/ por sammandragande mask. Därefter kommer vi att berätta för dig om hur du ska sköta din hud på bästa sätt. På det sättet slipper ungdomar att få ärrbildningar efter sin acne och onödiga besök till hudläkare där de i stort sätt får antibiotika kurer. En otroligt uppskattad behandling och bra investering!

60 min 650kr

Exuviance AHA/PHA  pensling

För dig som vill uppnå en djuprensning, cellstimulering och härlig avslappning. Mycket effektiv för torr, känslig, oren eller åldrad hud. I behandlingen ingår: rengöring, toning, 20% eller 30% fruktsyra, serum som masseras in, mask och avslutande dagcreme.

30 min 495 kr

Rekommenderas i kur för optimalt resultat.
Kurpris 6 ggr: 2600 kr

 Exuviance pensling med guldmask

Som grundbehandlingen fast med mer tid och med den lyxiga guldmasken som gör din hud underbart len och mjuk.

45 min 595 kr

Boka online

Dermapen-Cryo

Vill du ha fläckfri hud? Vi kan frysa bort och förstöra godartade hudförändringar som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Läs mer

Öppettider

 • Mån - Ons:
  10:30 - 18:30

 • Torsdag -Kvällsöppet!
  11:00 - 20:00

 • Fredag
  9:30 - 17:00

 • Lördagar:
  11:00 -15:00

Besök Oss

Ring Oss!

 • 08-744 11 40